Ben je op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen? Dan ben je bij Dutchlease aan het juiste adres. Met een ruim aanbod aan bedrijfswagens en de mogelijkheid tot occasion lease, is er voor ieder wat wils. Maar hoe gaat dat proces nu precies in zijn werk? In deze blog nemen we je mee van de showroom naar jouw garage.

De showroom

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe bedrijfswagen, is het belangrijk om goed te kijken naar je wensen en behoeften. Bij Dutchlease hebben ze een ruim aanbod aan verschillende merken en modellen, zodat je altijd een bedrijfswagen kunt vinden die bij jou en je bedrijf past. Het is daarom verstandig om eerst een kijkje te nemen in de showroom en verschillende bedrijfswagens te vergelijken.

Occasion lease

Naast het aanbod aan nieuwe bedrijfswagens, biedt Dutchlease ook de mogelijkheid tot occasion lease aan. Dit houdt in dat je een gebruikte bedrijfswagen least voor een bepaalde periode. Dit kan voordelig zijn, omdat de maandelijkse kosten vaak lager liggen dan bij het leasen van een nieuwe bedrijfswagen. Bovendien is het ook nog eens duurzaam, omdat je gebruik maakt van een al bestaande wagen. Win-win dus!

Van showroom naar jouw garage

Nadat je een keuze hebt gemaakt uit het ruime aanbod en eventueel hebt gekozen voor occasion lease, is het tijd om de bedrijfswagen naar jouw garage te brengen. Bij Dutchlease wordt de bedrijfswagen gratis bij jou afgeleverd, zodat je er meteen mee aan de slag kunt. Ook het onderhoud en eventuele reparaties worden door Dutchlease geregeld, zodat jij je kunt richten op je bedrijf.

Kortom, bij Dutchlease kun je terecht voor een ruim aanbod aan bedrijfswagens en de mogelijkheid tot occasion lease. Door eerst een kijkje te nemen in de showroom en verschillende bedrijfswagens te vergelijken, vind je altijd een wagen die bij jou en je bedrijf past. Vervolgens wordt de bedrijfswagen gratis bij jou afgeleverd en hoef jij je geen zorgen te maken over onderhoud en reparaties. Zo kun jij je volledig richten op je onderneming en ben je verzekerd van een betrouwbare en passende bedrijfswagen.